Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Απολογισμός 2014 για τον Ο.ΞΙ.Φ.


Όπως κάθε χρόνο (τα τελευταία 22 χρόνια) έτσι και φέτος η Οικογένεια του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας παρουσιάζει τον απολογισμό της δραστηριότητάς του για την χρόνια που «έφυγε» πριν από λίγες ώρες. 
«Βγάλαμε» την χρονιά με 120 Ενεργούς Ξιφομάχους από 8 έως 35 χρονών, οι οποίοι οδήγησαν, για ακόμα μια φορά τον Ο.ΞΙ.Φ. στην 2η θέση της Γενικής Κατάταξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.
Συμμετείχαμε σε περισσότερες από 30 εγχώριες και 20 διεθνείς διοργανώσεις «γράφοντας» μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.
Πρωταγωνιστές. Ποιοι άλλοι, οι Πρωταθλητές μας. Συνολικά 7 χρυσά, 8 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια είναι ο «βαρύς» απολογισμός στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Στις Κορυφές των Ελληνικών Rank Lists 4 στην 1η Θέση, 3 στην Δεύτερη και 1 στην Τρίτη.
Σημαντικότατη η επιτυχία του Στέργιου Τσώκα στα Ευρωπαϊκά Σιρκούι (7ος στην Άγκυρα).
Συνεχίζουμε να «φέρνουμε» στον τόπο διοργανώσεις – γεγονότα: Prespa Summer Fencing Camp – Λυγκηστίς – Ευρωπαϊκό Εφήβων – Kid’s GP με αποτέλεσμα περισσότερες από 4.000 διανυκτερεύσεις και ανεκτίμητη διαφήμιση για την Αγαπημένη μας Φλώρινα.
Τιμήσαμε με το παραπάνω την εμπιστοσύνη των κορυφαίων παραγόντων του Αθλήματος στην Ελλάδα και στον Κόσμο, διοργανώνοντας με υποδειγματικό τρόπο, ταυτόχρονα, το Florina EuroCup και το HELEXPO Cup (Θεσσαλονίκη) με την συμμετοχή 220 αθλητών συνολικά.
Σημαντικό γεγονός η «συμβίωση» με την Γ.Ε. Φλώρινας στην Αίθουσα 17 στο ΔΑΚ Φλώρινας., που ήδη μοιάζει πολύ μικρή… Σημείο των καιρών που όλοι ευχόμαστε να οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.
Το Προπονητικό Κέντρο μας στην Δ.Ε. Θεσσαλονίκης (TFC) αποκτά δυναμική που σύντομα θα το αναγάγει ως κεντρικό πόλο του αθλήματος στην Β. Ελλάδα.
Το 2015, εργαζόμαστε σκληρά ν’ ανεβούμε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα. Το 1ο Balkan Kid’s GP είναι ήδη στο επίπεδο των αποφάσεων. Νέα Προπονητικά Κέντρα ετοιμάζονται, το 1ο, πολύ σύντομα στο Αμύνταιο. Έχουμε αναλάβει την ευθύνη διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών (25-26 Απριλίου), και πολλά άλλα …
Μαζί με τις θερμότερες ευχές όλων μας για Υγιές, Ευτυχισμένο και Νικηφόρο 2015 θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε δημόσια πρώτα και πάνω απ’ όλα τα παιδιά που έδωσαν για ακόμα μια χρονιά κάτι περισσότερο απ’ όσο μπορούσαν, τους Γονείς που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν, την ΕΟΞ και την ΠΑΣΥΠΚΟ, τον Δήμο Φλώρινας για την, σταθερά, ανεκτίμητη βοήθειά του, την ΔΕΘ- HELEXPO, την ΔΕΗ Α.Ε., τους προμηθευτές και συνεργάτες του Ο.ΞΙ.Φ. για την υποδειγματική συνεργασία και φυσικά όλα τα ΜΜΕ της περιοχής για την άμεση, αντικειμενική και πληρέστατη προβολή των δραστηριοτήτων μας.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου