Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Κουκουλόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για να επιβάλει την εθνική ενότητα»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                            ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ                         ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

                                                                   Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2014

Κουκουλόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για να επιβάλει την εθνική ενότητα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      «Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για να επιβάλει την εθνική ενότητα. Την ενότητα που έχει ανάγκη ο τόπος. Αυτό εξάλλου κάνουμε τα τελευταία χρόνια και παρά
το βαρύ τίμημα που πληρώσαμε δεν πρόκειται να αλλάξουμε γραμμή πλεύσης. Μια γραμμή που λέει, δεν υπάρχουν αυτοδυναμίες, δεν υπάρχει plan b, δεν έχουμε σύμμαχο το χρόνο, δεν έχει κανείς δικαίωμα να θέσει σε κίνδυνο τις θυσίες του ελληνικού λαού.
Καθαρός προσανατολισμός, καθαρές θέσεις και όλη η αλήθεια στους πολίτες, οι οποίοι πηγαίνοντας στις κάλπες πρέπει και έχουν δικαίωμα να ξέρουν».
Τα παραπάνω τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος, αναφερόμενος στη στάση που πρόκειται να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.
Ο κ. Κουκουλόπουλος ξεκαθάρισε ακόμα πως τα διλήμματα των εκλογών της 25ης Γενάρη είναι σαφή και αφορούν «το αν θα πάμε στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ή αν θα επιστρέψουμε στον κόσμο της δανεικής ευημερίας για να παραμείνουμε μια ζωή όμηροι των δανειστών» και «αν επιλέξουμε έναν δήθεν ελληνοκεντρισμό ή τη σωστή αξιοποίηση και εκμετάλλευση των διεθνών και ιδιαίτερα των ευρωπαϊκών συνθηκών, όπως κάνουν όλα τα σύγχρονα κράτη».
Πάντως ο Αναπληρωτής Υπουργός πρόσθεσε ακόμα πως η διαπραγματευτική μας θέση στη διεθνή κοινότητα θα ήταν σαφώς καλύτερη και σίγουρα πιο ισχυρή, αν είχαμε καταφέρει να κάνουμε πράξη αυτό που προτείνει το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον απ΄ το 2012 και μετά. Την εθνική ενότητα που θα εκφραζόταν μέσω μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης για να είναι ξεκάθαρο προς τους ξένους ότι η Ελλάδα έχει μια φωνή και ένα κοινό και αδιάσπαστο μέτωπο. «Αντ΄ αυτού», πρόσθεσε ο κ. Κουκουλόπουλος, «οδηγηθήκαμε σε πρόωρες εκλογές εξ αιτίας της προσπάθειας εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων  απ΄ το ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝ.ΕΛ. και τη ΔΗΜ.ΑΡ., με τους οποίους συμπορεύτηκε και συναθροίστηκε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που θα έχουν ως αποτέλεσμα αφενός να δυσχεράνουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας και αφετέρου να προσθέσουν και άλλο κόστος στις πλάτες των πολιτών. Ό,τι δηλαδή συνέβη με τις πρόωρες εκλογές του 2012. Γι΄ αυτό εμείς στο ΠΑΣΟΚ θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της ευθύνης, όπως επιτάσσει ο ιστορικός μας ρόλος και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για εθνική ενότητα».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου