Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Προς:ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Λ.ΝΙΚΗΣ 1, ΤΚ:54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
THΛ:2313 054737       e-mail:info@poe.org.gr
www.poe.org.gr
Θεσσαλονίκη, 23-12-2014



Προς:ΑΡΜΕΝΙΚΗ  ΕΘΝΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΟΣ



Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,

       Αν ακούσετε προσεκτικά την συνέντευξη μου και κυρίως την απάντηση στο ερώτημα, γιατί επιμένετε στο θέμα της Γενοκτονίας (των Ελλήνων του Πόντου), συνάγεται ότι δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους μου προσβολής του πολιτισμού ή της ιστορίας των αδελφών Αρμενίων,
που ουδείς αμφισβητεί. Άλλωστε το αρμενικό έθνος και μεγάλη ιστορία αλλά και μεγάλο πολιτισμό έχει να επιδείξει. Με την απάντηση μου ήθελα να υπερτονίσω τον αντίκτυπο της Γενοκτονίας των προγόνων μας εις το διηνεκές, των οποίων η θυσία μια φορά μας έσωσε την ζωή και εξακολουθεί να αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της ταυτότητας μας και του καθημερινού αγώνα που είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε. Αγώνας για την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας, που αποσκοπεί στην απόδοση του επιβαλλόμενου φόρου τιμής στους προγόνους μας και για την αποτροπή γενοκτονιών ή εγκλημάτων αυτού του μεγέθους στο μέλλον.
      Έλληνες και Αρμένιοι είναι άρρηκτα δεμένοι. Μας ενώνουν πάρα πολλά με πρώτο και κύριο το θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των προγόνων μας. Σας καλούμε να δώσουμε από κοινού αυτόν τον αγώνα, ξεπερνώντας μικρά και μεγάλα προβλήματα που φυτρώνουν ή και  εσκεμμένα σπέρνουν στο δρόμο μας. Σας καλούμε σε συνάντηση γνωριμίας, συνεργασίας και συντονισμού της κοινής δράσης.

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος



Αντωνιάδης Ιωάννης

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή