Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Οι μάσκες έπεσαν…


Οι Μάσκες έπεσαν στη λαϊκή συνέλευση μελών της Θύελλας Φιλώτα που έγινε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.
Είδαμε τους ένθερμους υποστηρικτές του νέου Δημάρχου Αμυνταίου που μέχρι πρότινος δεν είχαν ασχοληθεί με την ομάδα, να έχουν τον πρώτο λόγο, να κρίνουν και να επικρίνουν, χωρίς όμως να έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη. 
Είδαμε να παρίσταται ο νέος Δήμαρχος με την κουστωδία του, ο οποίος δεν είναι καν μέλος της ομάδας μας καθώς δεν έχει διαθέσει το ευτελές ποσό των 20 ευρώ και όχι μόνο παραβρέθηκε αλλά έκρινε το Δ.Σ. της ομάδας, μας μίλησε για σωστή διαχείριση (όταν από την προηγούμενη θητεία του στον δήμο, βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση) τονίζοντας πως αν γίνει ένα σωστό διοικητικό συμβούλιο θα βοηθήσει και τότε και μόνο τότε η Θυελλα δεν έχει να φοβάται τίποτε..
Κ. Δήμαρχε, η προηγούμενη δημοτική αρχή, με την άνοδο της ομάδας στην Γ Εθνική, είχε δεσμευτεί για την διάθεση 15.000, στον νέο προϋπολογισμό του δήμου που κάνατε το ποσό αυτό δεν υπάρχει. απεναντίας δώσατε σαν νέα δημοτική αρχή στον ΕΡΜΗ Αμυνταίου που παίζει τοπικό..
Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας, κ. Δήμαρχε αποχωρώ, αν είναι να κάντε όπως θέλετε και έχετε σχεδιάσει ένα «σωστό Δ.Σ.»αλλά να δώσετε στο ταμείο της Θυελλας λεφτά όπως είπατε.. λεφτά όμως και όχι πολιτικά «ΘΑ» .
Εύχομαι αν και καθυστερημένα ο Αγιος Βασίλης να φέρει τους νέους Μάνατζερ..

Οκλαλιώτης Ανέστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου