Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Λοβέρδος: "Θα επιστρέψω στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μόνο εάν φύγει ο Βενιζέλος"


Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Α.Λοβέρδος προανήγγειλε την επιστροφή του στην ΚΟ του κόμματος μόνο όταν αντικατασταθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά, ο Α. Λοβέρδος τονίζει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε εικόνα διάλυσης, ενώ επισημαίνει πως
επιθυμεί και προωθεί ρήξη και αλλαγή του κομματικού συστήματος μόλις εκταμιευθεί η δόση των 44 δισ. ευρώ.
Ή θα γίνει νέο κόμμα ή θα μετασχηματιστεί καθολικά το ΠΑΣΟΚ, διότι ως έχει σήμερα έχει κλείσει τον κύκλο του ή θα ενωθεί το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ ή θα γίνει ομοσπονδία κομμάτων, δικτύων και προσώπων τύπου «Ελιάς». Το σίγουρο είναι ότι δεν μετακινούμαι από την Κεντροαριστερά«, σημείωσε.
Όσο για την επιστροφή του, δεν είναι αρνητικός αλλά μόνο όταν και εφόσον γίνουν δεκτές οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα τις οποίες και θα ζητήσει αμέσως μετά την εκταμίευση της δόσης.
«Θα ζητήσω τη συλλογική εκτίμηση της πορείας μας από τον Ιούνιο και τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Εάν γίνει δεκτό θα συμμετάσχω ξανά στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος«.
Τέλος, ως προς τα νέα μέτρα, ήταν σαφής πως θα τα υπερψηφίσει: «Θα κάνω και αυτή τη φορά το καθήκον μου, αλλά δεν πάει άλλο».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου