Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

O προκλητικός Θ.Πάγκαλος γίνεται θέμα στους Times


Με τον Θεόδωρο Πάγκαλο ασχολήθηκαν και οι Times, o οποίος δήλωσε στην εφημερίδα ότι "όλοι αναγνωρίζουν την ευθύνη των άλλων, αλλά όχι τη δική τους. Εν τέλει βρέθηκε ο αποδιοπομπαίος τράγος και αυτός ήταν ο πολιτικός κόσμος".

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 73χρονου πρώην υπουργού, ο πολιτικός κόσμος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα τελευταία 30 χρόνια, "αλλά ο πολιτικός κόσμος αντιπροσωπεύσει τους πολίτες. Είμαστε μια δημοκρατία".
Επίσης, αναφέρεται στις 20.000 πωλήσεις του βιβλίου του "Μαζί τα Φάγαμε" που κυκλοφόρησε ηλεκτρονικά, λέγοντας ότι έχει κάνει ρεκόρ στις ηλεκτρονικές πωλήσεις στην Ελλάδα, έστω κι αν δεν έχει σεξουαλικό περιεχόμενο όπως το "50 Αποχρώσεις του Γκρι".
Η εφημερίδα παραθέτει πολλές από τις μαρτυρίες επισκεπτών στην ιστοσελίδα του Θ. Πάγκαλου, στις οποίες περιγράφονται περιστατικά φοροδιαφυγής, διαφθοράς και σπατάλης.
Η ιστορία που αποτελεί την "αγαπημένη" του Θ. Πάγκαλου αφορά σε μια εφορία όπου η υπάλληλος εξυπηρετούσε τους πολίτες όχι κατά σειρά προσέλευσης, αλλά με βάση ονόματα που της έδινε ο καφετζής του κτηρίου.
Σε αυτόν οι πολίτες μαζί με τον καφέ πλήρωναν και 20-30 ευρώ για να εξασφαλίσουν προτεραιότητα. "Πήγαινε για καφέ και έλα ξανά", ήταν η απάντηση της υπαλλήλου σε μια γυναίκα που εξοργισμένη τη ρώτησε γιατί εξυπηρετεί κόσμο επιλεκτικά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου