Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΙΕΣΤΑ

Ενσωματωμένη εικόνα 1 


ΓΙΟΡΤΗ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

Με μια υπέρλαμπρή γιορτή στο ΔΑΚ Αμυνταίου, όπως ταιριάζει άλλωστε στον θεμελιωτή της Ελληνικής χειροσφαίρισης , πανηγύρισαν άπαντες στον Αμύντα, την κατάκτηση του  πρωταθλήματος της Α2 και την ιστορική άνοδο στην Α1 Εθνική.


Μπροστά σ ένα ενθουσιώδες κοινό, παρουσία του Βουλευτή του νομού  κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη ,του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου κ. Τρύφωνα Γρομπανόπολου, του Προέδρου του Νομικού προσώπου του Δήμου και προέδρου του ΔΑΚ Αμυνταίου κ. Θωμά Τζήγα, του προέδρου της ΕΣΧΔΥΜ κ. Παναγιώτη Βλαχόπουλου, του εκπροσώπου της ΟΧΕ και προέδρου του ΜΠΣ Φιλώτα κ. Ιωάννη Στρατάκη , του προέδρου της ΔΕΤΕΠΑ κ. Νικόλαου Παπαχρήστου, του προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Αμυνταίου κ. Βασίλειο Μπούτση, του διευθυντή του ΑΗΣ Μελίτης και  πρώην προέδρου του Αμύντα Αμυνταίου κ. Αναστάσιου Λοβάτση, ο  πρώην πρόεδρος του Αμυνταίου κ. Πρόδρομος Γεωργιάδης, των Αντιπεριφερειαρχών  Φλώρινας κ. Χρήστου Ευαγγέλου και Δημήτριου Ηλιάδη , της Αντιδημάρχου Αμυνταίου  κ. Μέλης Γιαννιτσοπούλου, καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής, διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον πρωταθλητή Αμύντα και τη Μεικτή Δυτικής Μακεδονίας, την οποία καθοδήγησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής  Σωκράτης Βακάλης.

Με το σκόρ να περνάει σε δεύτερη μοίρα, οι παίκτριες των δύο ομάδων απαλλαγμένες από το άγχος του ανταγωνισμού, έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και διασκέδασαν με την όλη εκδήλωση, ενώ δεν έλλειψαν τα αναμεταξύ τους πειράγματα, πρίν και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αμέσως μετά τον αγώνα, το λόγο για έναν σύντομο χαιρετισμό έλαβαν, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Δημήτριος Ηλιάδης, ο Βουλευτής του νομού  κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος της ΕΣΧΔΥΜ κ. Παναγιώτης Βλαχόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΟΧΕ και πρόεδρος του ΜΠΣ Φιλώτα κ. Ιωάννης Στρατάκης, ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γεώργιος Δακής.

Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος και των μεταλλίων στον Αμύντα Αμυνταίου, απο τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη και τον εκπρόσωπο της ΟΧΕ κ. Ιωάννη Στρατάκη, ενώ την επίδοση των  αναμνηστικών διπλωμάτων  στις αθλήτριες και το τεχνικό τιμ της Μεικτής ομάδας, επωμίστηκαν  ο  Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης και ο Πρόεδρος του Αμύντα Αμυνταίου κ. Περικλής Χατζής.

Όπως είθισται, η φιέστα ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες, υπό το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, με τον οποίο οι παίκτριες του Αμύντα ανανέωσαν το ραντεβού. για το πρωτάθλημα της Α1.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης, τους επισήμους για την παρουσία τους, τον κόσμο για παλμό του, καθώς και το διαιτητικών δίδυμο των Λαζαρίδης Λάζαρου και Ευάγγελου Ζαφειρίδη που διήθυνε ομαλά την αναμέτρηση.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Ν. Γιώσκος): Παπαβασιλείου, Κόρρα (τφ), Γεωργιάδου, Μπάντη, Τσιομπάνου, Σκόδρα Τ., Σκόδρα Τζ. Ρακοπούλου, Τσένκο, Γιαπουτζή (τφ), Πάνου, Δημητριάδου, Ηλιάδου, Γαλμπάδη.

ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ  (Σ. Βακάλης): Ταιρίδου (τφ), Θωμά (τφ), Βλάχου, Γκάτζιου Β., Τσουτσουλάκη, Καλογήρου, Αθανασοπούλου, Παχτσαλίδου, Παπαδοπούλου, Γκάτζιου Α., Ζύγουρα Ι.
Ενσωματωμένη εικόνα 2
Ενσωματωμένη εικόνα 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου