Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ


 

      Την άνοδο του στην 1η κατηγορία ανρδών της ΕΚΑΣΔΥΜ πέτυχε ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ που παρά την ήττα απο τον Γ.Σ. Ελίμειας την τελευταία αγωνιστική κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας που τις δίνει το εισιτήριο για την άνοδο της.
    Η ομάδα της Φλώρινας σε ένα δύσκολο και μακροπερίοδο πρωτάθλημα (20 αγωνιστικές - 6 μήνες διάρκεια) επέδειξε αποφασιστικότητα και πείσμα σε όλες τις δυσκολίες που βρήκε μπροστά του και με περισσό πάθος και δύναμη υλοποίησε τον στόχο που τέθηκε από την αρχή της χρονιάς και αυτός δεν ήταν άλλος από την άνοδο.
 
 
    Οι αθλητές του Αμύντα, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού Διονύση Δελέγκου, δουλεύοντας σκληρά για διάστημα μεγαλύτερο από 8 μήνες, με συνεργασία, ήθος αγωνιστικό και αθλητικό, συνέπεια, πειθαρχία, φιλοσοφίες του προπονητή, πέτυχαν τον στόχο τους. Αν αναλογιστεί κανείς και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής, το μικρό μπάτζετ του τμήματος και την συνδρομή των αθλητών - προπονητή  - έφορα  στα έξοδα της ομάδας (μετακινήσεις - αμοιβές διαιτητών κ.α.) τότε η επίτευξη της ανόδου έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.
    Για την ιστορία, η ομάδα του Αμυντα Σκοπιάς Φλώρινας κατέλαβε την τρίτη θέση της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος πίσω απο τον Κεραυνό Άγιου Γεώργιου Γρεβενών και τον Γ.Σ. Ελίμειας με 6 - 4 νίκες και συνολικά 13 - 7 νίκες στο πρωτάθλημα της Β΄ Ανδρών της Εκασδύμ σε ένα σύνολο 12 Ομάδων.
   Η δουλειά για τους ανθρώπους του Αμύντα δεν τελειώνει εδώ. Ο έφορος του τμήματος καλαθοσφαίρισης Σάββας Κουγιουμτζόγλου σε συνεργασία με τον προπονητή και με την στήριξη της προέδρου και του συλλόγου γενικότερα, ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την  νέα δύσκολη αθλητική περίοδο στην 1η κατηγορία καθώς και τις απαραίτητες κινήσεις για την δημιουργία του παιδικού τμήματος το οποίο θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΔΥΜ.
   Παράλληλα συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης με την επίβλεψη του Διονύση Δελέγκου κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 7:00 το απόγευμα στο Γυμναστήριο του 2ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, και σύντομα θα ανακοινωθούν οι δράσεις - εκδηλώσεις για τα παιδιά των ακαδημιών και γενικότερα για τα παιδιά της Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου