Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Δημιουργική Γραφή το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Φλώρινας φιλοξένησαν τον τραγουδοποιό Πάνο Μουζουράκη, τον σεναριογράφο Γιώργο Φειδά και την ποιήτρια Νίκη Χαλκιαδάκη.
Οι τρεις προσκεκλημένοι συν-έγραψαν με τους μαθητές τραγούδια, ιστορίες και ποιήματα αντίστοιχα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων κ. Άννα Πολατίδου, γιατί μας έδωσε τη δυνατότητα να διδάξουμε “Δημιουργική Γραφή” σε σχολεία της πόλης μας. Την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας κ. Βασιλική Βόντσα, η οποία μας παραχώρησε άδεια πρόσβασης στις σχολικές μονάδες που είχαν επιλεχθεί. Τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Ιωάννη Τζώτζη για τη συνεργασία στο επίπεδο των Πρακτικών Ασκήσεων. Τις Διευθύντριες του 1ου Λυκείου κ. Νικολέτα Αραστάρη και 1ου Γυμνασίου κ. Ουρανία Παπακωνσταντίνου, καθώς και τους συναδέρφους των αντίστοιχων σχολείων που διευκόλυναν τον προγραμματισμό των δράσεων. Τους μαθητές που μας υποδέχθηκαν με χαρά και έμπνευση, με απότελεσμα η διαδικασία να έχει ιδιαίτερη επιτυχία.
Τέλος, αλλά όχι λιγότερο, ευχαριστούμε τους προαναφερθέντες συνεργάτες μας - κ. Πάνο Μουζουράκη, κ. Γιώργο Φειδά και κ. Νίκη Χαλκιαδάκη - που παραμέρισαν τα επαγγελματικά τους προγράμματα για να μας επισκεφτούν ανιδιοτελώς και έτσι να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτό που σχεδιάζουμε κ ονειρευόμαστε: να γίνει η Δημιουργική Γραφή μέρος του σχολικού προγράμματος, της καθημερινότητας και της σκέψης των μαθητών.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος Π.Μ.Σ.
Τριαντάφυλλος.Η. Κωτόπουλος
Η Υπεύθυνη Πρακτικών Ασκήσεων Π.Μ.Σ.
Άννα Βακάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου