Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


               Φλώρινα, 08-09-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Απιδόπουλου, πρώτου σε σταυρούς του επιτυχόντος συνδυασμού, συνεδρίασε σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, την Κυριακή 07 Σεπτεμβρίου 2014, με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

·         «Εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας (εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φλώρινας), για την πρώτη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 05-03-2017».
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε η κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά με 28 σταυρούς από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη, Αντιπρόεδρος ο κ. Μαυρουδής Στέφανος με 25 σταυρούς από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη και γραμματέας η κ. Σταύρου- Λιθοξοϊδου Κατερίνα με 24 σταυρούς από το συνδυασμό του κ. Αργυριάδη.
·         «Εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Φλώρινας (8 τακτικών και 5 αναπληρωματικών), για την πρώτη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 05-03-2017».
Στην Οικονομική επιτροπή εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη οι κ.κ., Απιδόπουλος Γεώργιος, Αριστείδου Αριστείδης, Καρακόλης Μιχάλης, Λουκάς Δημήτριος και Σερίδης Πέτρος, από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη οι κ.κ. Ακριτίδης Αλέξανδρος, Καρυπίδης Νικόλαος, Παπασωτηρίου Σταύρος, ενώ ως αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη οι κ.κ. Αλεξιάδης Νικόλαος, Ευαγγέλου Νικόλαος, Τσορμπάρης Σωτήριος και από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινιδη οι κ.κ. Μαρουδής Στέφανος, Ρασάικος Τραϊανός.
·         «Εκλογή μελών της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής Δήμου Φλώρινας (8 τακτικών και 5 αναπληρωματικών), για την πρώτη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 05-03-2017».
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη οι κ.κ. Γαϊγάνη- Τίτα Παναγιώτα, Δημόπουλος Θεόδωρος, Θεοφανίδης Δημήτριος,  Σίπκας Αντώνιος, Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινιδη Ρόζας Κωνσταντίνος, Σεχίδης Θεόφιλος, και Γκέκτσης Ευάγγελος από το συνδυασμό που εκπροσωπεί ως τακτικά μέλη και ως αναπληρωματικά μέλη από το συνδυασμό του κ. Βοσκοπουλου οι κ.κ.  Δούμτσης Νικόλαος, Ζαέκης Αντώνιος, Ουλιάρης Θεόδωρος, από το συνδυασμο του κ. Κωνσταντινιδη οι κ.κ. Κασκαμανίδης Χρήστος, και Παλτατζή-Φιλιππίδου Παναγιώτα.
 «Εκλογή εκπροσώπων δημοτικών συμβουλίων στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ.».

Ως μέλη της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία θα συμμετάσχουν στις Γενικές της Συνελεύσεις εκλέχθηκαν από το συνδυασμο του κ. Βοσκοπουλου οι κ.κ. Ζαέκης Αντώνιος, Καρακόλης Μιχαήλ, Λουκάς Δημήτριος, Μπαρδάκας Χρήστος, Ουλιάρης Θεόδωρος, από το συνδυασμο του κ. Κωνσταντινιδη οι κ.κ. Κασκαμανίδης Χρήστος, Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Παπασωτηρίου Σταύρος και Ρασάικος Τραϊανός. 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου