Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ROLLER SKI-AOFLORINAS


ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ROLLER SKI
Στην Νάουσα πραγματοποιήθηκε στις 29/9/2013 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ROLLER SKI  με διοργανωτές τον  τοπικό Σύλλογο ΕΟΣ  Νάουσας και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Παρόν ήταν και ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας  με 10 αθλητές  του, αρχηγό αποστολής τον κο ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ,προπονητή τον κο ΤΙΤΑ ΧΡΗΣΤΟ, όντας  μαζί με τον ΕΟΣ Νάουσας,  μια από τις πολυπληθέστερες αποστολές.

Οι αθλητές του Τίτα Χρήστου  αν και κατά την διάρκεια του αγώνα είχαν πτώσεις –λόγω της κακής ποιότητας της ασφάλτου-και έχασαν πολύτιμο χρόνο , έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ,χαρίζοντας στον Σύλλογο τους άλλο  ένα μετάλλιο. Αργυρή νικήτρια στην κατηγορία Κ1  η ΧΑΛΒΑΤΖΗ  ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ,  με την ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ στην τέταρτη θέση και την ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ στην  έκτη θέση. Εξαιρετική η εμφάνιση του ανερχόμενου  ΤΙΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ  που βγήκε τέταρτος στην κατηγορία Π1,  όπως επίσης τέταρτος τερμάτισε και ο ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, που από αστοχία υλικού  έσπασε το μπατόν  του, χαρίζοντας ουσιαστικά την             3η θέση. Ανάμεσα στους ‘άτυχους  της ημέρας, και η πρωταθλήτρια Βορείου Ελλάδος στην  Ποδηλασία  ΜΤΒ , η ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ ,αφού δεν πλασαρίστηκε στα μετάλλια μετά από πτώση. Εξαιρετική εμφάνιση επίσης, έκανε ο ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και η ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, που έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε τέτοιο αγώνα.
Το Δ.Σ συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους, και ευχαριστεί τον Χορηγό της αποστολής κο ΒΕΛΛΙΟ ΒΑΚΗ  και την επιχείρηση ‘ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΒΑΚΗΣ ‘ , όπως  επίσης και  όλους τους γονείς που παρευρέθηκαν και βοήθησαν την αποστολή του ΑΟΦ.

ΤΟ Δ.Σ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου