Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας


Φλώρινα, 1 Οκτωβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, όπου ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον περισσότερο από πότε, είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους.

Η κα Αλεξάνδρα Βακιτσίδου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την εθελοντική και ουσιαστική προσφορά της στην κοινωνία. Η εκδήλωση που διοργάνωσε για τρίτη φορά στη Φλώρινα, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη κοινωνικών ιδρυμάτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, είναι αξιέπαινη. Γι’ αυτό άλλωστε και εμείς, ως Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, στηρίξαμε αυτή την πρωτοβουλία, όπως θα κάνουμε και για κάθε άλλη αντίστοιχη και στο μέλλον.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε διατέθηκε ήδη στο πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ Φλώρινας και σε αναλώσιμο υλικό προς το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας για τις ανάγκες των καρκινοπαθών.
Οφείλω να εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες, αλλά και να συγχαρώ την κα Αλεξάνδρα Βακιτσίδου για το κοινωνικό έργο που επιτελεί, τόσο στη γενέτειρα της τη Φλώρινα, όσο και στον τόπο διαμονής της, τη μακρινή Αυστραλία, όπου και εκεί μας κάνει περήφανους.
Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, υπάρχει και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης ΦλώριναςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου