Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΒΛΕΠΕΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ
Στα γραφεία της ΟΧΕ διεξήχθη εχθές, η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών για την σεζόν 2013-2014, με τον Αμύντα να έχει βατή κλήρωση στην Α και Β φάση του θεσμού, όπου θα  αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, ομάδες μικρότερης κατηγορίας και κατ΄ επέκταση χαμηλότερης δυναμικότητας.
Πιο αναλυτικά  στην Α φάση ο Αμύντας φιλοξενείται στην Κατερίνη από την ομάδα του Αρχελάου, όπου σε περίπτωση πρόκρισης, στη Β φάση θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Φίλιππος Βέροιας –
Παναθλητικός.
Εάν ο Αμύντας ξεπεράσει και αυτόν το σκόπελο, τότε θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου αναμένεται να βρει μπροστά του – βάση των διασταυρώσεων – τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ και πάλι με ντισαβαντάζ έδρας.
Οι αγώνες είναι μονοί (νοκ άουτ), η έναρξη του Κυπέλλου Γυναικών 2013-2014 ορίστηκε για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, ενώ ο Τελικός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5 ή 6 Απριλίου 2014.
Αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου ο τεχνικός του Αμύντα Νίκος Γιώσκος σχολίασε:
« Στο θεσμό των εκπλήξεων δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για νοκ άουτ αγώνες με μειονέκτημα έδρας, όπου ο αντίπαλος μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση ή μια κακή σου μέρα και να σου κάνει τη ζημία. Έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριες μου και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στη συγκεκριμένη διοργάνωση.»  
Α. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
(1)  Νικητής Α - ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ
Β. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ1ος Ημιτελικός
(2)  Νικητής Β - Νικητή Γ Νικητής 1-2
Γ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
Τελικός
Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
(3)  Νικητής  Δ - ΠΑΟΚ
Ε. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ2ος Ημιτελικός
(4)  Νικητής Ε - Νικητής ΣΤ Νικητής 3-4
ΣΤ. OΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου