Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΧΑΝΜΤΠΟΛ: Ανακοίνωση Για Τα Εισιτήρια Διαρκείας της Περιόδου 2014-2015







Η Επιτροπή χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου με σύνθημα "Αμύνταιο η πόλη μου, Χάντμπολ το άθλημά μου, Αμύντας η ομάδα μου"! , προσκαλεί τους  φίλους της ομάδας να προμηθευτούν το ενιαίο διαρκείας και την κάρτα μέλους αξίας 20, 50 και 100 ευρώ.

Η ανακοίνωση:


«Η Επιτροπή χάντμπολ με γνώμονα τη δίψα του κόσμου για το άθλημα και τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2014-2015.

Δεδομένου ότι η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται σε τρείς διοργανώσεις, πρωτάθλημα Α1 Εθνικής, κύπελλο και τσάλεντς καπ και οι άνδρες στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να γίνει κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, μέσα από μια σειρά οικονομικών επιλογών.

Τα εισιτήρια διαρκείας, με αναγραφόμενο χορηγό το Συνεταιρισμό Φαρμακείων Αμυνταίου, διακρίνονται ως εξής:
Gold Member  -  αξίας 100 ευρώ
Silver Member - αξίας 50 ευρώ
Single Member - αξίας 20 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι κάρτα διαρκείας  single member δεν ισχύει για τις αναμετρήσεις της γυναικείας ομάδας στο Challenge Cup.

Επίσης για τους μαθητές που φέρουν μαθητικό πάσο και τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Οι φίλοι του Αμύντα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου από το espresso & wine bar DE NIRO και το κατάστημα κινητής τηλεφωνίαςVodafone που βρίσκονται στη κεντρική πλατεία του Αμυνταίου, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.amyntashandball.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου