Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΕΛΛΙΟΥ


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε σήμερα, 2 Οκτωβρίου 2014, με κατεπείγον θέμα, την έκδοση ψηφίσματος λόγω του αδόκητου θανάτου του εκλεκτού Συμπολίτη μας Λάζαρου Μέλλιου. Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος εκπαιδευτικός, με πολυδιάστατη κοινωνική προσφορά, πολυγραφότατος συγγραφέας λαογραφικών και ιστορικών πονημάτων σχετικών με την περιοχή μας και μια εμβληματική φυσιογνωμία της Φλωρινιώτικης κοινωνίας με πολλές γνώσεις για την τοπική μας ιστορία, την πλούσια πολιτιστική μας παράδοση και τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ
Α. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αιφνίδια εκδημία του αείμνηστου Λάζαρου Μέλλιου, ο οποίος αγάπησε με πάθος την πόλη της Φλώρινας, που ήταν η έμπνευση και το επίκεντρο του πλούσιου συγγραφικού του έργου, το οποίο αφήνει παρακαταθήκη στις επερχόμενες γενεές. Ο θάνατός του αποτελεί πραγματική απώλεια για την κοινωνία και τον πνευματικό κόσμο  του Δήμου μας.

Β. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του και να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στη νεκρώσιμη ακολουθία, την οποία θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική του Δήμου Φλώρινας.

Γ. Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στους συγγενείς του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.


Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος Π.Ε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου