Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Φιλικών Συνέχεια Για Τα Κορίτσια Του Αμύντα


Φιλικών Συνέχεια Για Τα Κορίτσια Του Αμύντα

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις σημείωσε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Αμύντα, στα πλαίσια της προετοιμασίας της εν όψει των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου, μετά τη νίκη που πέτυχε στην Κοζάνη επί του τοπικού Εθνικού, επικράτησε χθες στα Γιαννιτσά του Μέγα Αλέξανδρου με 24-31, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.


Παρ΄ ότι η ομάδα του Αμύνταιου παρουσιάστηκε με ελλείψεις στον αγωνιστικό χώρο , καθώς απουσίαζαν διακαιολογημένα για διάφορους λόγους οι Βαφειάδου, Γεωργιάδου και Μπάντη, πήρε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και με καλή απόδοση σε επίθεση και άμυνα κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με προβάδισμα 4τερμάτων 12-16.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχες εκμεταλλευόμενες τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Νίκος Γιώσκος, καθώς χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεση του, κατάφεραν να ψαλιδίσουν τη διαφορά στα 2γκόλ. Όμως οι παίκτριες του Αμύντα έδειξαν ανακλαστικά και ξέφυγαν εκ νέου στο σκορ χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα μέχρι το τέλος.

Η αναμέτρηση αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές των ομάδων να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας των αθλητριών, μάλιστα με τα χρώματα του Αμύντα αγωνίστηκε η Ιωάννα Σμαρδέλη , η οποία όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την 5η μεταγραφή του συλλόγου.

Το νέο φιλικό για τα κορίτσια του Αμύντα, έχει οριστεί για τη Κυριακή 28/9 στις 11:30 π.μ. όπου θα υποδεχτούν τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, με τους φιλάθλους της ομάδος να έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τον Αμύντα της νέας περιόδου.

Αμύντας Αμυνταίου (Ν. Γιώσκος): Κόρρα (τφ), Ταϊρίδου (τφ), Ρακοπούλου, Παρακευά, Γκάτσιου, Τσιομπάνου, Στρατάκη, Χατζή, Κωτσοπούλου, Σμαρδέλη, Καλογήρου, Σουμελίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου