Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Σύσκεψη για τη μεταφορά των προνηπίων


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 03-10-2014

Τηλέφωνο
:
24610 52650 
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη για τη μεταφορά των προνηπίων
Σύσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, στην Π.Ε. Κοζάνης, μετά την ξαφνική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να μην καλύπτει πλέον τη δαπάνη για τη μεταφορά των προνηπίων σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φώτης Κεχαγιάς, ο προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Γιάννης Γκαμπούρας, καθώς και εκπρόσωποι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και Εορδαίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε και αναλύθηκε το ζήτημα και αποφασίστηκε με εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, να συνεχιστεί απρόσκοπτα η μεταφορά των προνηπίων στα νηπιαγωγεία. Η διάθεση των χρημάτων για τη μεταφορά των μαθητών, είτε θα εξακολουθήσει να γίνεται από τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών, είτε και εφόσον παρουσιαστεί πρόβλημα στη χρηματοδότηση, από δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου