Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET HANDBALL ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ



Tο Σάββατο 27/9, το τμήμα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου έδωσε την ευκαιρία σε πολυάριθμους μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών σχολείων, να συμμετάσχουν στο τουρνουά street handball που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στον ιστορικό προαύλιο χώρο του παλαιού 1ου Δημοτικού, όπου οι λιλιπούτειοι φίλοι του αθλήματος πέρασαν ένα τρίωρο γεμάτο παιχνίδι, ενθουσιασμό, μουσική και χαμόγελα.
Το street handball τείνει να γίνει θεσμός και οι νέοι αθλητές και αθλήτριες θα συνεχίσουν την παράδοση που έχει το Αμύνταιο στο άθλημα της χειροσφαίρισης.


Υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήταν οι προπονητές των αναπτυξιακών ηλικιών (Χατζή Βενετία,Αναστασία Παπαβασιλείου, Τσιομπάνου Χριστίνα,Νίκος Γιώσκος, Παρπούλας Γιώργος, Θωμαή Ταϊρίδου) καθώς επίσης και οι αθλητές του συλλόγου.
Η εκδήλωση έγινε υπο την αιγίδα του Δήμου Αμυνταίου και είχε βασικό χορηγό το super market ΠΡΟΟΔΟΣ.
Για την ασφάλεια των παιδιών φρόντισε η εθελοντική ομάδα διάσωσης απο το παράρτημα της Φλώρινας, ενώ τη γιορτή έντυσε με τις μουσικές της επιλογές η Βούλα Γεωργιάδου. Αξίζει να σημειωθεί οτι πολύτιμη υπήρξε η βοήθεια των γονέων στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Οι εγγραφές στα τμήματα χάντμπολ του Αμύντα ξεκίνησαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου