Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο διευθυντής του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου με τη γνωστή λογοθεραπεύτρια Μαρία Ιγνατίου



Ο διευθυντής του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου Λευτέρης Μέλιος ντύθηκε γαμπρός και το Σάββατο το απόγευμα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, γνωστή λογοθεραπεύτρια Μαρία Ιγνατίου, στον ιερό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια Πάφου. 


Κουμπάροι του ζευγαριού είναι η εξαίρετη μουσικός Αρετή Κετιμέ, ο Κωνσταντίνος Βρέλλης διαχειριστής του "Μουσείου Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη" και ο Κύπριος φίλος του ζευγαριού Κυριάκος Αυξεντίου. Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν χαρούμενοι που με τον τρόπο αυτό επισφράγισαν μία φιλία με τους νεόνυμφους, η οποία κρατά πολύ καιρό και είναι ουσιαστική.

Ο Λευτέρης Μέλιος και η Μαρία Ιγνατίου γνωρίστηκαν στα φοιτητικά τους χρόνια στα Ιωάννινα και στη συνέχεια συνέχισαν τις σπουδές τους στο Λονδίνο. Το 2011 δημιούργησαν στα Ιωάννινα με ιδαίτερο ζήλο και μεράκι το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, ένα σύγχρονο θεραπευτικό κέντρο με υπηρεσίες για το παιδί με αξιόλογη επιστημονική δράση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο.

Το ζευγάρι, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, πολλούς συγγενείς και φίλους γλέντησε μέχρι πρωίας με ηπειρώτικα και κυπριακά τραγούδια και οι ευχές έδιναν και έπαιρναν!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου