Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμος Φλώρινας τοποθέτησε φανούς επισήμανσης κινδύνου!




Πρόσφατα ο Δήμος Φλώρινας τοποθέτησε φανούς επισήμανσης κινδύνου επί των οδών Μ. Αλεξάνδρου, Πλατεία Ηρώων, Αριστοτέλους, Κων. Καραμανλή και 7ης Νοεμβρίου.

Είναι γνωστή η ευαισθησία του Δήμαρχου κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη για την ποιότητα ζωής των δημοτών, έτσι αποφάσισε να τοποθετήσει σε καίρια σημεία τους αναλάμποντες φανούς για την ευκολότερη διέλευση πεζών και μαθητών, η χρησιμότητα τους μεγάλη! Προειδοποιούν τους διερχόμενους οδηγούς ότι πλησιάζουν σε διάβαση πεζών σχολείων ή πανεπιστημίων και θα πρέπει να μειώσουν ταχύτητα και να εντείνουν την προσοχή τους.
Δεν πρέπει οι οδηγοί να ξεχνάν ότι στις διαβάσεις πεζών οι πεζοί έχουν προτεραιότητα, δυστυχώς στην χώρα μας κάτι τέτοιο δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ…αποτέλεσμα τα πολλά τροχαία που σημειώνονται.
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της τροχαίας έχουμε 8.000 ανθρώπους που χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή  στην άσφαλτο, οι 2.000 είναι κοντά ή πάνω σε διαβάσεις πεζών! Ένα θλιβερό στατιστικό στοιχείο...
Σε διάλογο που είχα με τον επόπτη καθαριότητας κ. Νίκο Κακιούση για το παραπάνω θέμα μου επισήμανε τα εξής: «Οι φανοί λάμψης βελτιώνουν κατά πολύ την σημερινή κατάσταση, κάνουν την πόλη  λειτουργική και φιλική για τους δημότες και επισκέπτες, αλλά πρώτιστης για τους μαθητές για αυτό και επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένες περιοχές που υπάρχουν περιμετρικά σχολεία. Τέτοιες πρωτοβουλίες του Δήμαρχου κ. Βοσκόπουλου είναι άξιες συγχαρητήριων! ».
  
Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου